Core-sales Premium

Importeer jouw ERP-data automatisch in de sales app en begin met krachtig verkopen. Naast alle handige functies die je al vanaf Basic afneemt, integreer je nu je verkoopproces in de rest van jouw bedrijfsprocessen.

Altijd inzicht in je klanten, hun gegevens en orders, en natuurlijk jouw data zoals voorraad en producteigenschappen.

Core-sales Premium features.

De uitgebreide catalogus- en orderfuncties van Core-sales Premium zorgen voor een geautomatiseerd en gestroomlijnd orderproces.

App voor vertegenwoordigers en klanten

De verkoop app van Core-sales Premium is standaard toegankelijk voor jouw vertegenwoordigers. Zij plaatsen de orders voor jouw klanten. Als je wil kun je ook jouw klanten toegang geven tot de app. Zij downloaden de standaard verkoop app in de Google Play Store of Apple App Store en plaatsen eenvoudig zelf hun bestellingen.

ERP-koppeling

Core-sales Premium kan snel gekoppeld worden aan meer dan 40 ERP-systemen. Is er geen standaard ERP-koppeling beschikbaar voor jouw ERP-systeem, dan is het ook mogelijk om te koppelen op basis van een API.
De koppeling zorgt ervoor dat vertegenwoordigers en klanten altijd toegang hebben tot up-to-date informatie over onder andere prijzen en voorraadstanden van jouw producten.
Daarnaast worden orders die geplaatst zijn door zowel jouw vertegenwoordigers als klanten direct zichtbaar in de administratie. Handmatig afhandelen is daardoor niet meer nodig, waardoor je sneller kunt factureren!

Klantoverzicht

Core-sales Premium beschikt over een overzichtelijke weergave van al jouw klanten. Jouw vertegenwoordigers kunnen hierdoor snel voor iedere klant orders plaatsen. Zijn jouw vertegenwoordigers onderweg? Dan kunnen ze de handige GPS functie gebruiken om te kijken welke klanten nog meer in de buurt zitten. Klantbezoeken kunnen daardoor efficiënt gecombineerd worden.

Matrixfunctie

De uitgebreide matrix functie in Core-sales Premium is een uitkomst voor bedrijven die producten verkopen in bijvoorbeeld verschillende maten of kleuren. In een overzichtelijke tabel kun je in één oogopslag zien welke producten er beschikbaar zijn en deze eenvoudig toevoegen aan het winkelmandje.

Direct ondertekenen

Het plaatsen van een order is heel eenvoudig met Core-sales Premium. De klant kan de order direct ondertekenen op telefoon. Daarna ontvangt de klant direct een orderbevestiging via e-mail.

Vraag een demo aan.

Neem contact met ons op voor een demo, offerte en een antwoord
op al je vragen. Laten we samen de toekomst optimaliseren!

De perfecte verkoop app voor elke branche.

Core-sales is een flexibele verkoop app waarmee vertegenwoordigers in alle branches en in alle omgevingen efficiënt te werk kunnen gaan. Maak het prospects, klanten en jezelf makkelijk met onze bewezen technologie.

 • In elke branche effectief.

  Core-sales werkt perfect voor elke branche, of dat nu home deco, fashion, food of speelgoed is. Door de flexibiliteit van de app pas je hem helemaal naar wens aan met een matrix voor kleuren en maten en andere styling opties.

 • Perfect voor beurzen.

  Verkoop je op beurzen, dan is Core-sales de uitgelezen oplossing! Scan het visitekaartje van een bezoeker, scan of selecteer een artikel en registreer direct een order met de nieuwe klant. Makkelijker kan het niet!

Onze Core-sales pakketten.

Core-sales is verkrijgbaar in 3 pakketten die aansluiten op specifieke wensen voor dataconnectie en de mogelijkheden voor styling. Kies het pakket dat het beste past bij jouw groeifase.

Core-sales basic

Start met het gebruik van de perfecte sales app van Core-sales op basis van Excel import.

€ 69,- p/m
 • Digitale catalogus, lookbook, klanten en orders registreren, barcodes scannen.
 • Handmatig of via FTP data importeren en exporteren.
Core-sales premium

Automatiseer jouw verkoopproces met de ERP-koppeling van Core-sales Premium.

€ 89,- p/m
Basic
+
 • Volledige online (API)verbinding met jouw ERP-systeem.
 • Real-time voorraadstanden en prijzen.
Core-sales Enterprise

Automatiseer jouw verkoopproces en bied jouw klanten een gepersonaliseerde ervaring met Core-sales Enterprise.

€ 99,- p/m
Premium
+
 • Eigen stylesheet in de app en een eigen icoon voor iOS devices.
 • Dual devices, gebruik de sales app op jouw tablet en phone.

Core-sales is te koppelen aan alle systemen.

Koppel jouw verkoop app via het CMS met jouw administratie via onze gecertificeerde koppelingen met de meest gangbare ERP-systemen.  Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden om met jouw systeem te koppelen.

Platform logo Microsoft Platform logo Netsuite Platform logo Afas Platform logo Visma Platform logo Exact Platform logo SAP

Order to delivery.

Core-suite is de perfecte oplossing voor elke stap in de order to delivery keten. Naast Core-sales staan er nog vier andere, volledig naadloos geïntegreerde producten klaar om jouw organisatie te optimaliseren.

Contact.

Vul het formulier in voor alle vragen en opmerkingen die je hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Core-suite.