Core-sales Basic

Stap in met de ready-to-use sales app van Core-sales Basic. Zonder ERP-systeem te gebruiken, waardoor deze handige app direct kan worden ingezet voor verkoop op locatie.

Jouw klanten beheer je eenvoudig in een compleet klantoverzicht inclusief Maps functie, zodat je gemakkelijk klanten in de buurt kunt vinden.

Core-sales Basic features.

Core-sales Basic is een handige verkoopoplossing die snel kan worden ingezet binnen jouw organisatie.

Bestel app voor vertegenwoordigers en klanten

De verkoop app van Core-sales Basic is standaard toegankelijk voor jouw vertegenwoordigers. Zij plaatsen de orders voor jouw klanten. Als je wil kun je ook jouw klanten ook toegang geven tot de app. Zij downloaden de standaard verkoop app in de Google Play Store of Apple App Store en plaatsen eenvoudig zelf hun bestellingen.

Manuele en semi-automatische import

Core-sales Basic werkt op standalone basis. Dat houdt in dat de app en het CMS los staan van jouw bedrijfssystemen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van een ERP-systeem zonder koppelingsmogelijkheid. Informatie over producten, voorraadstanden, prijzen en klanten kun je eenvoudig uploaden door middel van Excel bestanden. Orders die via de app geplaatst worden kunnen daarna gemakkelijk worden geëxporteerd vanuit het CMS.

Naast een handmatige import, is het ook mogelijk om via FTP een semi-automatische koppeling met jouw ERP te creëren.

Klantoverzicht

Core-sales Basic beschikt over een overzichtelijk weergave van al jouw klanten. Jouw vertegenwoordigers kunnen hierdoor snel voor iedere klant orders plaatsen. Zijn jouw vertegenwoordigers onderweg? Dan kunnen ze de handige Maps-functie met klantlocaties gebruiken om te kijken welke klanten nog meer in de buurt zitten. Klantbezoeken kunnen daardoor efficiënt gecombineerd worden. Het is ook mogelijk om een bezoekverslag in te geven, die je vanuit het CMS kunt bekijken en downloaden.

Matrixfunctie

De uitgebreide matrix functie in Core-sales Basic is een uitkomst voor bedrijven die producten verkopen in bijvoorbeeld verschillende maten of kleuren. In een overzichtelijke tabel kun je in één oogopslag zien welke producten er beschikbaar zijn en deze eenvoudig toevoegen aan het winkelmandje.

Direct ondertekenen en betalen

Het plaatsen van een order is heel eenvoudig met Core-sales Basic. De klant kan de order direct ondertekenen op telefoon of tablet. Daarna ontvangt de klant direct een orderbevestiging via e-mail.

Vraag een demo aan.

Neem contact met ons op voor een demo, offerte en een antwoord
op al je vragen. Laten we samen de toekomst optimaliseren!

De perfecte verkoop app voor elke branche.

Core-sales is een flexibele verkoop app waarmee vertegenwoordigers in alle branches en in alle omgevingen efficiënt te werk kunnen gaan. Maak het prospects, klanten en jezelf makkelijk met onze bewezen technologie.

 • In elke branche effectief.

  Core-sales werkt perfect voor elke branche, of dat nu home deco, fashion, food of speelgoed is. Door de flexibiliteit van de app pas je hem helemaal naar wens aan met een matrix voor kleuren en maten en andere styling opties.

 • Perfect voor beurzen.

  Verkoop je op beurzen, dan is Core-sales de uitgelezen oplossing! Scan het visitekaartje van een bezoeker, scan of selecteer een artikel en registreer direct een order met de nieuwe klant. Makkelijker kan het niet!

Onze Core-sales pakketten.

Core-sales is verkrijgbaar in 3 pakketten die aansluiten op specifieke wensen voor dataconnectie en de mogelijkheden voor styling. Kies het pakket dat het beste past bij jouw groeifase.

Core-sales basic

Start met het gebruik van de perfecte sales app van Core-sales op basis van Excel import.

€ 69,- p/m
 • Digitale catalogus, lookbook, klanten en orders registreren, barcodes scannen.
 • Handmatig of via FTP data importeren en exporteren.
Core-sales premium

Automatiseer jouw verkoopproces met de ERP-koppeling van Core-sales Premium.

€ 89,- p/m
Basic
+
 • Volledige online (API)verbinding met jouw ERP-systeem.
 • Real-time voorraadstanden en prijzen.
Core-sales Enterprise

Automatiseer jouw verkoopproces en bied jouw klanten een gepersonaliseerde ervaring met Core-sales Enterprise.

€ 99,- p/m
Premium
+
 • Eigen stylesheet in de app en een eigen icoon voor iOS devices.
 • Dual devices, gebruik de sales app op jouw tablet en phone.

Core-sales is te koppelen aan alle systemen.

Koppel jouw verkoop app via het CMS met jouw administratie via onze gecertificeerde koppelingen met de meest gangbare ERP-systemen.  Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden om met jouw systeem te koppelen.

Platform logo Microsoft Platform logo Netsuite Platform logo Afas Platform logo Visma Platform logo Exact Platform logo SAP

Order to delivery.

Core-suite is de perfecte oplossing voor elke stap in de order to delivery keten. Naast Core-sales staan er nog vier andere, volledig naadloos geïntegreerde producten klaar om jouw organisatie te optimaliseren.

Contact.

Vul het formulier in voor alle vragen en opmerkingen die je hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Core-suite.