Core-sales.
High performance sales app.

Download de perfecte verkoop app voor iOS en Android en begin met tijd besparen! Registreer eenvoudig nieuwe klanten, voeg artikelen toe aan een order en laat je klanten direct de order ondertekenen.

Onze Core-sales pakketten.

Core-sales is verkrijgbaar in 3 pakketten die aansluiten op specifieke wensen voor dataconnectie en de mogelijkheden voor styling. Kies het pakket dat het beste past bij jouw groeifase.

Core-sales basic

Start met het gebruik van de perfecte sales app van Core-sales op basis van Excel import.

€ 69,- p/m
 • Digitale catalogus, lookbook, klanten en orders registreren, barcodes scannen.
 • Handmatig of via FTP data importeren en exporteren.
Core-sales premium

Automatiseer jouw verkoopproces met de ERP-koppeling van Core-sales Premium.

€ 89,- p/m
Basic
+
 • Volledige online (API)verbinding met jouw ERP-systeem.
 • Real-time voorraadstanden en prijzen.
Core-sales Enterprise

Automatiseer jouw verkoopproces en bied jouw klanten een gepersonaliseerde ervaring met Core-sales Enterprise.

€ 99,- p/m
Premium
+
 • Eigen stylesheet in de app en een eigen icoon voor iOS devices.
 • Dual devices, gebruik de sales app op jouw tablet en phone.

De verkoop app voor vertegenwoordigers.

Wees flexibel en efficiënt bij verkoop op locatie met Core-sales. Met de mobiele sales app kun je eenvoudig jouw gehele digitale catalogus inzien, nieuwe klanten registreren, artikelen aan een order toevoegen en klanten direct laten tekenen. Gemakkelijk en tijdbesparend.

Catalogus.

Gebruik de catalogus met foto’s of een lijstweergave en zoek, sorteer, filter en selecteer artikelen. Voeg ze gemakkelijk toe aan je order en bekijk de real-time voorraadindicatie en klantspecifieke prijzen. Gebruik velden uit je administratie om die informatie te zien die belangrijk is in jouw sales proces.

On- en offline modus.

Plaats orders en registreer klanten op ieder moment, met en zonder internetverbinding. Creëer orders en bewaar ze op jouw device om later weer te openen of te versturen.  Core-sales werkt volledig in de offline modus, zodat je ook zonder bereik perfect kunt werken.

Orders plaatsen.

Core-sales biedt een geavanceerde orderverwerking, maar orders aanmaken is erg gemakkelijk. Met de catalogus, het lookbook of door barcodes te scannen, maak je de order aan en verstuur je hem naar jouw administratie. Laat de klant tekenen en de orderbevestiging wordt automatisch toegestuurd.

Lookbook.

Met Core-sales kun je een lookbook aanmaken en in de app gebruiken. Zo koppel je artikelen aan sfeerafbeeldingen om ze op verschillende manieren te tonen.
Combineer je afbeeldingen met artikeltegels om ze snel aan een order toe te voegen. Navigeer eenvoudig van afbeelding naar afbeelding om artikelen te bekijken voor een professionele indruk tijdens het verkoopproces.

App4Sales CMS.

Het content management systeem van Core-sales werkt als centraal systeem voor de verkoop apps en is gekoppeld met je administratie. In het CMS kun je lookbooks samenstellen, filters instellen voor vertegenwoordigers en tal van settings voor het systeem instellen. Zo werkt Core-sales perfect voor jouw organisatie.

GPS locatie.

Werk locatie gebaseerd en bekijk de klanten in jouw omgeving on the spot. Start de navigatie naar jouw klanten via Core-sales.

Core-sales is te koppelen aan alle systemen.

Koppel jouw verkoop app via het CMS met jouw administratie via onze gecertificeerde koppelingen met de meest gangbare ERP-systemen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden om met jouw systeem te koppelen.

Platform logo – Microsoft Platform logo – Picqer Platform logo – Accountview Platform logo – Asci Platform logo – Bjorn Lunden Platform logo – Clearis Platform logo – Exact Globe Platform logo – Exact Online Platform logo – Fortnox logo Platform logo – Garp Platform logo – Infor Platform logo – King Platform logo – Logic4 Platform logo – Microsoft Dyanamics Navision Platform logo – Montior Platform logo – iMuis Platform logo – Multicase Platform logo – Newbase Platform logo – Oracle Netsuite Platform logo – Picqer Platform logo – Quickbooks Platform logo – Sage 100 Platform logo – Snelstart Platform logo – Specter Platform logo – Styleman Platform logo – Tracezilla Platform logo – Uniconta Platform logo – Unit4 Platform logo – Wholesale Platform logo – Winbas Platform logo – Netsuite Platform logo – Afas Platform logo – Visma Platform logo – Exact Platform logo – SAP

Vraag een demo aan.

Neem contact met ons op voor een demo, offerte en een antwoord
op al je vragen. Laten we samen de toekomst optimaliseren!

De perfecte verkoop app voor elke branche.

Core-sales is een flexibele verkoop app waarmee vertegenwoordigers in alle branches en in alle omgevingen efficiënt te werk kunnen gaan. Maak het prospects, klanten en jezelf makkelijk met onze bewezen technologie.

 • In elke branche effectief.

  Core-sales werkt perfect voor elke branche, of dat nu home deco, fashion, food of speelgoed is. Door de flexibiliteit van de app pas je hem helemaal naar wens aan met een matrix voor kleuren en maten en andere styling opties.

 • Perfect voor beurzen.

  Verkoop je op beurzen, dan is Core-sales de uitgelezen oplossing! Scan het visitekaartje van een bezoeker, scan of selecteer een artikel en registreer direct een order met de nieuwe klant. Makkelijker kan het niet!

Order to delivery.

Core-suite is de perfecte oplossing voor elke stap in de order to delivery keten. Naast Core-sales staan er nog vier andere, volledig naadloos geïntegreerde producten klaar om jouw organisatie te optimaliseren.

Contact.

Vul het formulier in voor alle vragen en opmerkingen die je hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Core-suite.