Core-delivery.
Paperless transport and delivery app.

Met Core-delivery maak je de gehele order-tot-levering keten compleet en zorg je voor een gestroomlijnde en soepele bezorgervaring. Creëer transparantie in jouw leveringen met digitale pakbonnen, real-time administratie en actuele ritplanningen.

Met behulp van de handige en overzichtelijke chauffeurs app van Core-delivery geven chauffeurs eenvoudig aan welke taken zij afgerond hebben en kunnen zij direct zien wat hun volgende bestemming is.

Onze Core-delivery pakketten.

Core-delivery is verkrijgbaar in 3 pakketten. Begin met Core-delivery Basic, waarmee je direct toegang krijgt tot de chauffeurs app en een dashboard waarmee je jouw taken en routes kunt optimaliseren en voertuigen live kunt volgen. Behoefte aan meer? Dan voorzien Core-delivery Premium en Core-delivery Enterprise in al jouw wensen. Lees hier meer over de verschillende pakketten.

Core-delivery basic

Start direct met Core-delivery Basic! Betaal enkel voor je verbruik.

€ 79,- p/m
 • Chauffeurs app inclusief koppeling met navigatie apps, gebruik op boordcomputers, sign-on-glass, en live tracking van voertuigen.
 • Order- en routemanagement en -optimalisatie.
Core-delivery premium

Voor de bedrijven die net dat beetje extra nodig hebben.

€ 149,- p/m
Basic
+
 • Chauffeurs app inclusief koppeling met navigatie apps, gebruik op boordcomputers, sign-on-glass, en live tracking van voertuigen.
 • Uitgebreide order- en routemanagement inclusief tweewegcommunicatie met de chauffeurs app.
Core-delivery enterprise

Het complete leveringsplatform inclusief mogelijkheid tot complete e-CMR.

Op aanvraag
Premium
+
 • Complete chauffeurs app inclusief koppeling met navigatie apps, gebruik op boordcomputers, sign-on-glass, live tracking van voertuigen en mogelijkheid tot complete e-CMR.
 • Optimale order- en routemanagement inclusief tweewegcommunicatie met de chauffeurs en app en ritten toewijzen aan externe partijen.

Core-delivery.

Optimaliseer jouw bezorgervaring met Core-delivery.

Blijf altijd op de hoogte van jouw leveringen.

Met Core-delivery is het mogelijk om al jouw leveringen live te volgen via een gepersonaliseerd dashboard. Zo ben je altijd op de hoogte waar jouw chauffeurs zich bevinden en kun je direct ingrijpen bij bijvoorbeeld vertraging. Zo verleen je betere assistentie onderweg.

Bezorgde pakketjes direct afhandelen en factureren.

Jouw chauffeurs kunnen direct een proof-of-delivery toevoegen aan de order. Dit kan bijvoorbeeld een handtekening zijn (sign-on-glass), maar ook een foto van de levering. Dit wordt direct doorgestuurd naar jouw bedrijfssysteem waardoor je de order direct kunt afhandelen en sneller kunt factureren.

Routes optimaliseren met één druk op de knop.

Met het overzichtelijke dashboard van Core-delivery kun je de routes voor jouw chauffeurs met één druk op de knop optimaliseren. Zo rijden de chauffeurs altijd de meeste efficiënte route en realiseer je een enorme tijdsbesparing. Ook onderling ritten wisselen of overnemen is mogelijk, en dat allemaal zonder tussenkomst van een planner!

Ritscore en rapportages.

Alle ritten krijgen een score via Core-delivery. Zo worden de chauffeurs gestimuleerd tot het juist invullen en afhandelen van de taken. Van deze scores ontvang je wekelijks een overzicht. Zo heb je snel inzichtelijk waar je kunt bijsturen om de bezorgervaring te optimaliseren.

Eenvoudig in gebruik.

Het Core-delivery platform is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. De chauffeurs app is zo intuïtief en eenvoudig in gebruik dat chauffeurs deze zonder instructie in gebruik kunnen nemen, zelfs als zij smartphones niet gewend zijn. Toch hulp nodig? Dan staat ons team voor je klaar!

E-CMR mogelijk.

Core-delivery is een door NIWO erkende partij om digitale vrachtbrieven (e-CMR) uit te geven. Dit is een wettelijk erkend digitaal document ter vervanging van de papieren vrachtbrief. Zo maak je jouw transport compleet papierloos en bespaar je kosten!

Koppel Core-delivery aan jouw bedrijfssystemen.

Core-delivery kan worden geïntegreerd met ieder ERP-, CRM- of OMS-systeem via de API, Excel of het Open Trip Model. Dit zorgt ervoor dat zowel jouw organisatie, de chauffeur als de klant altijd beschikt over up-to-date informatie. De Core-delivery app voor chauffeurs kan worden gedownload op alle iOS en Android telefoons en tablets en is ook beschikbaar op alle open boordcomputers. Daardoor is het niet nodig om extra apparatuur aan te schaffen!

Platform logo Microsoft Platform logo Netsuite Platform logo Afas Platform logo Visma Platform logo Exact Platform logo SAP

Vraag een demo aan

Neem contact met ons op voor een demo, offerte en een antwoord
op al je vragen. Laten we samen de toekomst optimaliseren!

Core-delivery: een bewezen oplossing.

Al meer dan 700 bedrijven en 25.000 chauffeurs maken gebruik van Core-delivery. Een bewezen oplossing in de markt!

 • Live binnen één dag.

  Core-delivery is snel te implementeren. Binnen één dag kun je al starten met het gebruik van de chauffeurs app en het dashboard op basis van Excel import. Ook ingehuurd vervoer is binnen één dag onderweg!

 • Compleet papierloos werken.

  Het verwerken van ritstaten en papieren vrachtbrieven kost veel tijd. Core-delivery biedt de mogelijkheid om compleet papierloos te werken. Dit maakt jouw leveringsproces efficiënter en goedkoper.

 • Privacy compleet gewaarborgd.

  Privacy is ontzettend belangrijk voor ons. Core-delivery is daarom ISO27001 gecertificeerd. Dit toont aan dat wij de beveiliging van data zeer serieus nemen en dataveiligheid op een hoog standaard is gebracht.

Order to delivery.

Core-suite is de perfecte oplossing voor elke stap in de order to delivery keten. Naast Core-delivery staan er nog vier andere, volledig naadloos geïntegreerde producten klaar om jouw organisatie te optimaliseren.

Contact.

Vul het formulier in voor alle vragen en opmerkingen die je hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Core-suite.