Core-commerce Premium

Ga voor volledige flexibiliteit met PaaS (Platform as a Service) oplossing. Optimaliseer en evolueer je shop tot een agile en lerend platform met hoge prestatie.

Snelle ontwikkeling en ultieme controle, dat is wat jouw organisatie nodig heeft. Met Core-commerce Premium ben je klaar voor sterke groei.

Core-commerce Premium features.

Met Core-commerce Premium heeft jouw organisatie de teugels in handen. Maximale controle over alle belangrijke aspecten van je e-commerce, zodat jullie alle zeilen bij kunnen zetten om de markt te veroveren.

Best of Breed koppelingen

Maak gebruik van geavanceerde koppelingsmogelijkheden en ga voor de Best of Breed oplossingen. Zo heeft je shop altijd de beste technologie en blijf je je concurrentie een stapje voor.

Meerdere storefronts

Core-commerce Premium heeft de mogelijkheid om als add-on meerdere storefronts te implementeren. Zo kun je verschillende webshops opzetten voor de verschillende markten die je bedient, allemaal gekoppeld aan hetzelfde e-commerce platform.

Verkoop je bijvoorbeeld producten in verschillende landen? Dan kun je per land een eigen storefront opzetten, met eigen taal, valuta en de lokaal gebruikte en vertrouwde betaalmethodes. Of bied je meerdere producten in verschillende branches aan? Ook dan is het mogelijk om per branche een apart storefront op te zetten.

Het grote voordeel hiervan is dat je eenvoudig kan zorgen dat jouw aanbod perfect aansluit bij de behoeftes van jouw doelgroep. Ten opzichte van het opzetten van aparte omgevingen en webshops, bespaar je met meerdere storefronts kosten en houd je de complexiteit laag. Uitbreiden naar andere landen of andere markten wordt aanzienlijker eenvoudiger met meerdere storefronts!

Tweakwise integratie

Core-commerce Premium wordt geleverd met Tweakwise Medium Merchandising. Dit omvat de standaard site search functies die ervoor zorgen dat je jouw bezoekers de meest relevante resultaten geeft wanneer zij de zoekfunctie van de webshop gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan het automatisch aanvullen van de zoekterm, het corrigeren van spelfouten en zoeken op synoniemen. Ook kun je zelf algoritmes instellen en search banners gebruiken.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf je online schapindeling te optimaliseren. Bepaal zelf de sortering van jouw producten, creëer dynamische redirects en stel slimme filters in.

Jouw klanten zullen sneller vinden waar zij naar op zoek gaan, waardoor jouw conversiepercentage zichtbaar omhooggaat!

PIM op maat

Een Product Informatie Management systeem (oftewel PIM-systeem) is onmisbaar voor organisaties die veel online verkopen. Een PIM-systeem verzamelt, verrijkt en structureert alle productinformatie in een centraal systeem.

De voordelen van een PIM-systeem zijn:

 • Eén centrale plek voor al jouw productdata
 • Communiceer eenvoudig productdata naar marktplaatsen
 • Aanbrengen van structuur en efficiëntie
 • Verhoog jouw omzet met up- en cross-selling
 • Optimaliseer de klantbeleving
 • Verhoog je concurrentievoordeel

Met Core-commerce Premium beheer en verrijk je jouw productinformatie met het PIM-systeem naar eigen keuze.

Design op maat

Zet een ijzersterke branding neer met Core-commerce Premium. Je hebt alle ruimte om een volledig op maat gemaakt design te implementeren. Van de productkaartjes tot de zoekbalk, de footer en de winkelmand: alles is aanpasbaar naar de huisstijl die jullie al zorgvuldig hebben neergezet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Single Page Application

Bij alle pakketten van Core-commerce wordt jouw webshop opgebouwd als een Single Page Application – een SPA. Het uitgangspunt hiervan is dat de shop direct wordt ingeladen in de browser. Dat betekent dat elk verzoek op jouw website direct in de browser behandeld wordt, in plaats van dat deze eerst naar een server gestuurd wordt zoals bij reguliere websites het geval is. Het resultaat hiervan? Een ultiem snelle website die een fantastische gebruikerservaring creëert bij jouw bezoekers. En uiteraard zorgen wij ervoor dat de URLs op jouw website SEO-proof zijn.

Vraag een demo aan.

Neem contact met ons op voor een demo, offerte en een antwoord
op al je vragen. Laten we samen de toekomst optimaliseren!

Jouw shop op topniveau.

Core-commerce is een gebruiksvriendelijk systeem waar je met gemak je shop kunt onderhouden, optimaliseren en upgraden. Maar nog belangrijker is de voorkant: een Core-commerce shop is garantie voor een optimaal presterend en succesvol platform.

 • In elke branche effectief.

  Profiteer van technologie waar succesvolle shops groot mee zijn geworden! Met 25 jaar ervaring weten we precies hoe we van jouw shop een succes maken.

 • Volledig aanpasbaar platform.

  Laat je shop exact aansluiten op de wensen van jouw organisatie en klanten. Zet een prachtig platform neer dat is voorzien van de beste visuele en technologische oplossingen.

 • Word de beste in de markt.

  Klanten van Core-commerce slepen consequent prijzen in de wacht voor beste shop in hun categorie. Neem nu contact met ons op en word ook marktleider!

De Core-commerce pakketten.

Core-commerce is verkrijgbaar in 4 pakketten. Elk van de pakketten past bij een groeifase van jouw organisatie. Begin bij Basic, dan groeit Core-commerce met je mee tot Enterprise! Met Core-commerce maak je jouw webshop zo efficiënt mogelijk en creëer je fans van jouw bedrijf.

Core-commerce basic

Het complete D2C e-commerce platform.

€ 799,- p/m
 • Geef je webshop een vliegende start met ons SaaS Commerce platfom met een time-to-market van één dag en ga gelijk aan de slag met je gebruiksvriendelijke shop.
Core-commerce standard

Upgrade je conversie met
slimme technologie.

€ 2.399,- p/m
Basic
+
 • Faciliteer alle klantreizen met de slimme zoek- en filterfuncties van Tweakwise.
 • Koppel Core-commerce naadloos aan je bedrijfssystemen.
Core-commerce premium

Het krachtige volgende niveau
waarin jij alles bepaalt.

€ 5.499,- p/m
Standard
+
 • Pas je shop helemaal aan naar je huisstijl om je te onderscheiden.
 • Razendsnelle ontwikkeling door onze PaaS omgeving en uitgebreide support- en ontwikkelingsdiensten.
 • Maak gebruik van de uitgebreide aanbevelingen van Tweakwise en verhoog je orderwaarde.
Core-commerce enterprise

Bekleed de top van de markt
met je uitmuntende platform.

€ 7.599,- p/m
Premium
+
 • Innoveer op ongekend tempo met de schaalbare en krachtige features voor geavanceerde e-commerce.
 • Maak gebruik van de meest uitgebreide aanpassings- mogelijkheden.
 • Wees klaar voor nu en de toekomst met een flexibel platform en blijf groeien.
 • Gebruik alle features van Tweakwise en zet zo een onvergetelijke, gepersonaliseerde ervaring neer voor elke bezoeker.

Core-commerce is te koppelen aan alle systemen.

KDankzij onze architectuur en de mogelijkheid om functionaliteit op maat toe te voegen aan Core-commerce, kunnen we koppelen met alle partners binnen het e-commerce ecosysteem. Zo koppelen we met deze voorlopers binnen het e-commerce domein.

Platform logo Microsoft Platform logo Netsuite Platform logo Afas Platform logo Visma Platform logo Exact Platform logo SAP

Order to delivery.

Core-suite is de perfecte oplossing voor elke stap in de order to delivery keten. Naast Core-commerce staan er nog vier andere, volledig naadloos geïntegreerde producten klaar om jouw organisatie te optimaliseren.

Contact.

Vul het formulier in voor alle vragen en opmerkingen die je hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Core-suite.