Core-commerce Basic

De kracht van een sterke webshop zit hem in een krachtig e-commerce platform. Met Core-commerce Basic maak je gebruik van de jarenlange ervaring van Core-commerce, maar dan met een lage instap!

Gestandaardiseerd, maar toch aan te passen naar jouw werkwijze en huisstijl.

Core-commerce Basic features.

Met de features in Core-commerce Basic kun je gelijk aan de slag met een effectieve lichtgewicht shop.

Bedien internationale markten

Core-commerce Basic geeft jou de mogelijkheid om je webshop in meerdere landen aan te bieden. Je kunt je shop runnen in meerdere talen én valuta, zodat je klanten kunnen betalen in de voor hen bekende munteenheid. Ook kun je per land verschillende content aanbieden, waardoor je ervoor kan zorgen dat jouw aanbod goed aansluit bij je doelgroep!

Tweakwise integratie

Core-commerce Basic wordt geleverd met Tweakwise Medium Merchandising. Dit omvat de standaard site search functies die ervoor zorgen dat je jouw bezoekers de meest relevante resultaten geeft wanneer zij de zoekfunctie van de webshop gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan het automatisch aanvullen van de zoekterm, het corrigeren van spelfouten en zoeken op synoniemen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om online schapindeling te optimaliseren. Denk hierbij aan de sortering van jouw producten, dynamische redirects en slimme filters.

Bij Core-commerce Basic ontvang je geen eigen Tweakwise login, maar wordt alles automatisch ingeregeld!

Jouw klanten zullen sneller vinden waar zij naar op zoek gaan, waardoor jouw conversiepercentage zichtbaar omhoog gaat!

Design op maat

Met Core-commerce Basic krijg je veel mogelijkheden om de webshop perfect aan te laten sluiten op jouw zorgvuldig ontwikkelde huisstijl. Configureer zelf de stijl van de buttons, gebruik eigen fonts en logo’s, bepaal de dimensies van de productkaartjes en gebruik de kleuren van je huisstijl. Met deze mogelijkheden zet je een shop neer die perfect past bij jouw eigen huisstijl!

Single Page Application

Bij alle pakketten van Core-commerce wordt jouw webshop opgebouwd als een Single Page Application – een SPA. Het uitgangspunt hiervan is dat de shop direct wordt ingeladen in de browser. Dat betekent dat elk verzoek op jouw website direct in de browser behandeld wordt. De data wordt simpelweg opnieuw opgehaald zonder de pagina opnieuw te laden in plaats van dat deze eerst naar een server gestuurd wordt zoals bij reguliere websites het geval is. Het resultaat hiervan? Een ultiem snelle website die een fantastische gebruikerservaring creëert bij jouw bezoekers. En uiteraard zorgen wij ervoor dat de URLs op jouw website SEO-proof zijn.

Vraag een demo aan.

Neem contact met ons op voor een demo, offerte en een antwoord
op al je vragen. Laten we samen de toekomst optimaliseren!

Jouw shop op topniveau.

Core-commerce is een gebruiksvriendelijk systeem waar je met gemak je shop kunt onderhouden, optimaliseren en upgraden. Maar nog belangrijker is de voorkant: een Core-commerce shop is garantie voor een optimaal presterend en succesvol platform.

 • In elke branche effectief.

  Profiteer van technologie waar succesvolle shops groot mee zijn geworden! Met 25 jaar ervaring weten we precies hoe we van jouw shop een succes maken.

 • Volledig aanpasbaar platform.

  Laat je shop exact aansluiten op de wensen van jouw organisatie en klanten. Zet een prachtig platform neer dat is voorzien van de beste visuele en technologische oplossingen.

 • Word de beste in de markt.

  Klanten van Core-commerce slepen consequent prijzen in de wacht voor beste shop in hun categorie. Neem nu contact met ons op en word ook marktleider!

De Core-commerce pakketten.

Core-commerce is verkrijgbaar in 4 pakketten. Elk van de pakketten past bij een groeifase van jouw organisatie. Begin bij Basic, dan groeit Core-commerce met je mee tot Enterprise! Met Core-commerce maak je jouw webshop zo efficiënt mogelijk en creëer je fans van jouw bedrijf.

Core-commerce basic

Het complete D2C e-commerce platform.

€ 799,- p/m
 • Geef je webshop een vliegende start met ons SaaS Commerce platfom met een time-to-market van één dag en ga gelijk aan de slag met je gebruiksvriendelijke shop.
Core-commerce standard

Upgrade je conversie met
slimme technologie.

€ 2.399,- p/m
Basic
+
 • Faciliteer alle klantreizen met de slimme zoek- en filterfuncties van Tweakwise.
 • Koppel Core-commerce naadloos aan je bedrijfssystemen.
Core-commerce premium

Het krachtige volgende niveau
waarin jij alles bepaalt.

€ 5.499,- p/m
Standard
+
 • Pas je shop helemaal aan naar je huisstijl om je te onderscheiden.
 • Razendsnelle ontwikkeling door onze PaaS omgeving en uitgebreide support- en ontwikkelingsdiensten.
 • Maak gebruik van de uitgebreide aanbevelingen van Tweakwise en verhoog je orderwaarde.
Core-commerce enterprise

Bekleed de top van de markt
met je uitmuntende platform.

€ 7.599,- p/m
Premium
+
 • Innoveer op ongekend tempo met de schaalbare en krachtige features voor geavanceerde e-commerce.
 • Maak gebruik van de meest uitgebreide aanpassings- mogelijkheden.
 • Wees klaar voor nu en de toekomst met een flexibel platform en blijf groeien.
 • Gebruik alle features van Tweakwise en zet zo een onvergetelijke, gepersonaliseerde ervaring neer voor elke bezoeker.

Core-commerce is te koppelen aan alle systemen.

KDankzij onze architectuur en de mogelijkheid om functionaliteit op maat toe te voegen aan Core-commerce, kunnen we koppelen met alle partners binnen het e-commerce ecosysteem. Zo koppelen we met deze voorlopers binnen het e-commerce domein.

Platform logo – Microsoft Platform logo – Picqer Platform logo – Accountview Platform logo – Asci Platform logo – Bjorn Lunden Platform logo – Clearis Platform logo – Exact Globe Platform logo – Exact Online Platform logo – Fortnox logo Platform logo – Garp Platform logo – Infor Platform logo – King Platform logo – Logic4 Platform logo – Microsoft Dyanamics Navision Platform logo – Montior Platform logo – iMuis Platform logo – Multicase Platform logo – Newbase Platform logo – Oracle Netsuite Platform logo – Picqer Platform logo – Quickbooks Platform logo – Sage 100 Platform logo – Snelstart Platform logo – Specter Platform logo – Styleman Platform logo – Tracezilla Platform logo – Uniconta Platform logo – Unit4 Platform logo – Wholesale Platform logo – Winbas Platform logo – Netsuite Platform logo – Afas Platform logo – Visma Platform logo – Exact Platform logo – SAP

Order to delivery.

Core-suite is de perfecte oplossing voor elke stap in de order to delivery keten. Naast Core-commerce staan er nog vier andere, volledig naadloos geïntegreerde producten klaar om jouw organisatie te optimaliseren.

Contact.

Vul het formulier in voor alle vragen en opmerkingen die je hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Core-suite.