Ontdek wat de Core-suite producten voor je kunnen betekenen.

Core-suite is verdeeld in 5 oplossingen. Elk onderdeel bevat vele features die elke stap van de keten optimaliseren. Het samenvoegen van al deze aspecten van de business zorgt voor een flinke vermindering van overhead kosten en verbindt alle processen in jouw organisatie voor meer transparantie en efficiëntie.

Core-sales

Core-sales.

Beheer en verkoop je producten on the go! Deze slimme software voor vertegenwoordigers werkt zowel online als offline. Ter plekke bestellingen plaatsen voor nieuwe klanten met directe betaling op bijvoorbeeld beurzen.
Core-commerce

Core-commerce.

Creëer een prachtige D2C of B2C webshop die met je meegroeit in elke fase waarin jij je bevindt. De technologie is bewezen effectief en vormt de basis voor vele succesvolle e-commerce platforms.
Core-portal

Core-portal.

Zet een krachtige B2B shop neer om het je klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Jouw multichannel e-commerce kan alles aan, draait meer omzet, maakt minder fouten en is gekoppeld met al je systemen.
Core-logistics

Core-logistics.

Beheer je voorraad op ongekend niveau. Met onze visuele omgeving zet je logistieke processen in jouw organisatie om in een overzichtelijke flow waarin alle stromen bij elkaar komen.
Core-delivery

Core-delivery.

De keten is pas echt compleet als een product zijn eindgebruiker bereikt. Stroomlijn de bezorging van producten met digitale pakbonnen, real-time administratie en actuele ritplanning.

Order to delivery.

Core-suite biedt de perfecte oplossing voor alle stappen in het order to delivery proces.


Core-suite werkt samen met alle systemen.

Koppel met jouw ERP-systeem, Google Analytics, en allerlei andere tooling. Alles op één plek, volledig onder controle. Neem contact met ons op voor meer informatie over de koppelingsmogelijkheden.

Platform logo Microsoft Platform logo Netsuite Platform logo Afas Platform logo Visma Platform logo Exact Platform logo SAP

Vraag een demo aan.

Neem contact met ons op voor een demo, offerte en een antwoord
op al je vragen. Laten we samen de toekomst optimaliseren!